<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=491489&amp;fmt=gif">

Van 15 mei tot en met 20 mei is het weer tijd voor de Dutch Technology Week. De gehele Brainport regio werkt dan samen om technologie & innovatie bij het grote publiek te brengen. Een van de terugkerende elementen in het programma is de High Tech Ontdekkingsroute als afsluiter van de week.

Op zaterdag 20 mei is High Tech Campus Eindhoven weer één van de te bezoeken hotspots. In 2015 bezochten maar liefst 3.000 mensen de Campus tijdens deze 'open-deur' dag. Ben je een innovatief bedrijf en heb je iets bijzonders te laten zien aan duizenden bezoekers? Doe mee en sluit je aan bij de bedrijven op de Campus!

KLIK HIER OM ALS BEDRIJF AAN TE MELDEN

Tijdens de High Tech Ontdekkingsroute laten Startups, MKB'ers en Corporates het publiek kennismaken met hun technische innovaties op het gebied van o.a. licht, sport en mobiliteit. Duizenden bezoekers, van professional tot liefhebber en van jong tot oud, komen naar High Tech Campus Eindhoven om de inspirerende wereld van high tech te ontdekken. Het gaat allemaal om zien, doen en beleven!  Een niet-te-missen kans om je bedrijf te presenteren!

Campus-bedrijven als NXP, Brunel, Shimano, Here, Devlab en Hearttarget hebben hun deelname aan de High Tech Ontdekkingsroute al toegezegd. We nodigen andere bedrijven graag uit om hen te vergezellen op 20 mei. Ook bedrijven die niet gevestigd zijn op de Campus, zijn van harte welkom om hun technologische innovaties te laten zien! Deelname is gratis.

Interesse in deelname op de Campus? Meldt u dan nu aan!

KLIK HIER OM ALS BEDRIJF AAN TE MELDEN