<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=491489&amp;fmt=gif">
Build your Business
News

Carin Wearables breidt uit naar Azië

Jul 4, 2016 10:25:52 AM. By: High Tech Campus

LifeSense Group, bekend van Carin Wearables, breidt de activiteiten uit naar Azië. Daarom heeft de Eindhovense startup een licentie-overeenkomst gesloten met de Japanse partner LifeSense Group Japan.

Valer Pop (CEO LifeSense Group) denkt dat Carin veel potentie heeft op de Aziatische markt. “Met deze overeenkomst wordt Carin een wereldwijde rijzende ster in draagbare gezondheidstechnologie. Het team in Japan wordt gevormd door senior executives van grote bedrijven, zodat hun netwerk en ervaring Carins wereldwijde omzetgroei kan versnellen”, zegt Pop.

Lifesense heeft onlangs met succes een Kickstarter-project afgerond.

Mitsugu Yoneyama (voorzitter van LifeSense Group Japan) gelooft ook in het succes van deze samenwerking: “Er zijn een paar miljoen vrouwen in Japan die bekkenbodem problemen ervaren. Carin is de eerste draagbare technologie in de wereld die prettig draagbaar is en zou kunnen helpen ze een beter leven te geven.”

Carin helpt vrouwen om aan hun gezondheid te werken. Het biedt wearables die zijn afgestemd op de behoeften van vrouwen in de verschillende levensfasen: vrouwelijk zorg tijdens de menstruatie, een gezond seksleven, een nieuw evenwicht na de zwangerschap en hulpmiddelen om fit te blijven tijdens de menopauze. Carin bestaat uit ondergoed met sensor en bijbehorende oefeningen.

LifeSense Groep werd opgericht in 2015 als een spin-off van Holst Center/imec in Eindhoven en is gelegen op de High Tech Campus.

Interested in our available Office Space?  Contact us for the possibilities and join the Campus hightech ecosystem and  smartest square kilometer of Europe Download our Office Space brochures  
High Tech Campus
High Tech Campus


info@hightechcampus.com

Related items

More news & storiesYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×