<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=491489&amp;fmt=gif">
Build your Business
Press Release

Hoofdkantoor Philips Benelux in Eindhoven van Boschdijk naar High Tech Campus Eindhoven

Feb 22, 2019 5:07:16 PM. By: High Tech Campus

Philips verhuist begin 2020 het Benelux-hoofdkantoor in Eindhoven van de Boschdijk naar de High Tech Campus verderop in de stad. Op de High Tech Campus neemt dit onderdeel van het gezondheidstechnologiebedrijf zijn intrek in de gebouwen HTC-51 en HTC-52. Het huurcontract loopt tot 2035.

“Het huurcontract van ons huidige kantoor loopt eind maart 2020 af. Dit is een natuurlijk moment om ons te beraden op onze huisvesting. Daarbij lagen alle opties binnen Eindhoven open”, aldus Hans de Jong, President van Philips Nederland. “De High Tech Campus is een buitengewoon belangrijke broedplaats voor nieuwe ideeën. Bovendien biedt de Campus een hele aantrekkelijke en diverse werkomgeving. Dat is mede de doorslag geweest voor deze keuze.”

Afbeelding HTCE-1

Continu investeren in succes

In 2018 verlengde Philips de huurovereenkomst van zijn drie hoofdgebouwen (HTC-33, -34, en -36) op de High Tech Campus tot 2035. Het gezondheidstechnologiebedrijf is de belangrijkste huurder van de High Tech Campus waarvan Philips zelf de oprichter is. 

Hans de Jong: “Nederland als geheel, en de regio Eindhoven in het bijzonder, speelt een belangrijke rol in het huidige én het toekomstige succes van ons bedrijf. Daarom blijven we continu investeren. Op die manier bieden we, op een centrale locatie, een geweldige werkplek aan al het talent dat voor Philips werkzaam is in Nederland, België, en Luxemburg.” 

Philips huurt in totaal 116.095m² op de High Tech Campus, verdeeld over dertien gebouwen. Hiermee voorziet het bedrijf vanaf 2020 in de huisvesting van ruim 5.500 werknemers. In de hele regio Eindhoven werken 8.500 werknemers van Philips. 

Afbeelding Philips

De slimste vierkante kilometer van Europa

De High Tech Campus is uitgegroeid tot de slimste vierkante kilometer van Europa. In totaal zijn er meer dan 185 verschillende bedrijven en onderzoeksinstellingen gevestigd. Gezamenlijk bieden deze organisaties werkgelegenheid aan ruim 11.500 onderzoekers, productontwikkelaars, en (startende) ondernemers. 

Gerenommeerde internationale zakenbladen, zoals Financial Times, Fortune, en Forbes, roemen de High Tech Campus als een van de beste locaties ter wereld voor de ontwikkeling van nieuwe technologie. 

Afbeelding HTCE2

Free updates direct to your inbox?  Sign-up for our newsletter and stay informed about the latest Campus News and  Events Receive newsletter  
High Tech Campus
High Tech Campus


info@hightechcampus.com

Related items

More news & storiesYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×