<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=491489&amp;fmt=gif">
Campus Community & Careers
News

Philips Lighting levert komende tien jaar circulaire verlichting aan parkeergarages

Jul 20, 2016 1:07:08 PM. By: High Tech Campus

Persbericht - Philips Lighting gaat de komende tien jaar de parkeergarages van de High Tech Campus in Eindhoven voorzien van duurzame LED-verlichting. De verlichting wordt als een service aangeboden waarbij Philips verantwoordelijk blijft voor de kwaliteit van de armaturen en voor het optimaal (her)gebruiken van producten en grondstoffen. Door het gebruik van de allernieuwste Greenparking verlichtingsoplossing bespaart de Campus minimaal 70% op de energieconsumptie van de parkeergarages. 

“We hebben voor Philips gekozen omdat ze gebruikmaken van een duurzaam en toekomstbestendig verlichtingssysteem. Voor ons als Campus is het vanzelfsprekend dat bezoekers met de beste en allernieuwste technologie te maken krijgen. Technologie die zorgt voor een flinke energiebesparing en minder CO2 uitstoot. Daarnaast hoeven we de komende tien jaar niet meer naar ons verlichtingssysteem te kijken, daar wordt voor gezorgd door Philips”, aldus Harrie Arends, Operations manager bij High Tech Campus Eindhoven.

Circulaire economie
Kevin Raaijmakers, Marketing Manager van Philips, legt uit waarom Philips het voortouw neemt in het creëren van een circulaire economie: “Een circulaire economie richt zich op de ontkoppeling van groei door het gebruik van natuurlijke hulpbronnen op een efficiënte manier. Het stimuleert per definitie innovatie op het gebied van hergebruik van materiaal, componenten en producten. Door ondernemers de mogelijkheid te bieden om circulair licht in te kopen, draagt zowel de ondernemer als Philips bij aan een duurzame economie. Daarnaast stimuleert het innovatie. Het contract met de Campus is geschikt om op een later moment nog innovaties door te voeren. Bijvoorbeeld door de verlichting in te zetten als navigatiepunten zodat de auto eenvoudig teruggevonden kan worden.”

De nieuw verlichte parkeergarages zijn begin september 2016 klaar voor gebruik.

Philips_Lighting_parking_garages_High_Tech_Campus_Eindhoven
Philips_Lighting_parking_garages_High_Tech_Campus_Eindhoven
Frans_Schmetz_High_Tech_Campus_Eindhoven
Frans_Schmetz_High_Tech_Campus_Eindhoven
Free updates direct to your inbox?  Sign-up for our newsletter and stay informed about the latest Campus News and  Events Receive newsletter  
High Tech Campus
High Tech Campus


info@hightechcampus.com

Related items

More news & storiesYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×