<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=491489&amp;fmt=gif">
Conference Center
News, Testimonial

De best bereikbare locatie die bruist van de techniek

Sep 14, 2015 12:24:00 PM. By: Conference Center

Brainport Development N.V.
Susan Janssen - Event Manager

De best bereikbare locatie die bruist van de techniek, op een zeer goed bereikbare locatie met optimale flexibiliteit!

Conference Center High Tech Campus is een locatie waar ik altijd met veel plezier werk. De allround service, locatie met vele zalen met alle benodigde (en nieuwste) technieken, flexibiliteit en het meedenken in onze events, de vele uitgebreide cateringmogelijkheden, de gratis WIFI op het gehele terrein ongeacht de grootte van de groep, de gratis parkeerplaatsen en met name de bruisende omgeving maken het dat ik hier graag en veelvuldig per jaar events organiseer.

 

Conference Center High Tech Campus The Strip

De bereikbaarheid van Conference Center High Tech Campus is optimaal; speciale gasten kunnen zelfs tot aan de voordeur komen! Maar zeer zeker ook de bereikbaarheid vanuit de grote steden en vliegvelden, met openbaar vervoer of eigen vervoer, zijn ideaal en een absoluut pluspunt. Daarbij vind ik flexibiliteit bij evenementen heel belangrijk: bij events is dit, samen met een dosis creativiteit, een absolute must. De persoonlijke benadering en daarbij het prettige contact met de medewerkers van zowel de organisatie als catering maken het organiseren van events voor mij op deze locatie een genot; ik weet dat ik hier zonder zorgen terecht kan.

Ook onze gasten ervaren deze bruisende, technologische omgeving als zeer prettig; met name de bereikbaarheid, gratis parkeren (met voldoende plaatsen) en de vele faciliteiten en mogelijkheden op de campus spreken onze gasten enorm aan.

Ontdek het conferentiecentrum!  En maak van uw zakelijk evenement een netwerksucces. Download Brochure en plattegrond
Conference Center
Conference Center

+31-(0)40-2305700
conferencecenter@hightechcampus.com

Related items

More news & storiesYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×