<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=491489&amp;fmt=gif">
Conference Center
News, Testimonial

De service en uitstraling die bij ons en onze leden past!

Sep 15, 2015 5:30:00 PM. By: Conference Center

FME en High Tech NL
Jos van Erp - Program Director

Conference Center High Tech Campus testimonial

Conference Center High Tech Campus: de service en uitstraling die bij ons en onze leden past!

Als medewerker van ondernemersorganisatie FME mag ik, samen met mijn collega Frank Donders, het gezicht van de FME in deze regio zijn. Ik ben voor een deel van mij tijd gedetacheerd bij brancheorganisatie High Tech NL en mag als zodanig ook dit specifieke segment van de sector techniek vertegenwoordigen.

Wij (FME en High Tech NL) zijn voortdurend in contact met onze leden. We houden ons bezig met thema’s die relevant zijn voor onze leden. Denk daarbij aan innovatie, export en human capital. Regelmatig organiseren we themabijeenkomsten in de vorm van seminars, congressen en discussiepanels. Als daar meer dan 15 mensen aan deelnemen maken we gebruik van de dienstverlening van ‘Conference Center High Tech Campus’.

We zijn sinds 2010 op de High Tech Campus gevestigd. Nu, inmiddels minstens 30 evenementen verder, kennen we de mensen van het Conference Center goed. En zij kennen ons! Ze weten wie we zijn, wat we doen en wat we doorgaans vragen om onze bijeenkomst vlekkeloos te laten verlopen. Dat kan zijn een kleine zaal met drankjes, beamer en flipover. Maar vaker gaat het om grotere groepen. Met een strak geregistreerd programma dat nauw luistert naar de verschillende fases die we daarin hebben gepland. Het auditorium is een uitstekende plek om groepen tot 280 deelnemers professioneel te ontvangen. En dan komt het er wel op aan; De microfoons moeten het doen, geluid bij filmpjes moet werken, de stoelen voor een forum op tijd in stelling gebracht, de warme hapjes tussendoor op het juiste moment geserveerd en zo voort. Ook als wij menen dat we het allemaal op een rijtje hebben stellen de mensen van Conference Center High Tech Campus ons de juiste vragen om net even de puntjes op de “i” te zetten. Tijdens het evenement is er altijd iemand van het Conference Center in de buurt. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal gaan zoals verwacht, dan wordt dit snel opgelost. Techniek, accommodatie en dienstverlening zijn gewoon –ik mag wel zeggen buitengewoon- in orde!

Het belangrijkste is dat onze gasten zich prima voelen en hun keuze voor FME of High Tech NL bevestigd zien. Conference Center High Tech Campus staat daarvoor garant. Een professionele uitstraling in een plezierige verblijfsomgeving wordt gecombineerd met uitstekende bereikbaarheid en goede –gratis- parkeermogelijkheden vlak langs de belangrijke snelwegen naar alle windrichtingen. Niet meteen fysiek zichtbaar maar minstens zo belangrijk is dat de High Tech Campus de meerwaarde van netwerken en clustervorming belichaamt. Dat is waar de FME en High Tech NL mede voor staan. Conference Center High Tech Campus is daarvoor dé ontmoetingsplaats. Want samen gaat het beter!

 

Ontdek het conferentiecentrum!  En maak van uw zakelijk evenement een netwerksucces. Download Brochure en plattegrond
Conference Center
Conference Center

+31-(0)40-2305700
conferencecenter@hightechcampus.com

Related items

More news & storiesYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×